Focus op

Over ons

Na jarenlang ervaring te hebben opgedaan bij diverse werkgevers in de regio is in 2006 Karnebeek Sfeerverwarming en Installatietechniek opgericht.

>> Lees meer

 

evisunito

Nefit

Karnebeek Sfeerverwarming en Installatietechniek is erkend Nefit-dealer. Door constante bijscholing zijn we in staat u altijd het nieuwste op het gebied van verwarming en warm water aan te bieden. Daarnaast zijn we volledig ingericht op service en onderhoud van uw ketel, ook als die wat ouder is.

Zie www.nefit.nl voor alle mogelijkheden ten aanzien van verwarming en warmwater of neem contact op met ons voor advies.

 

Waarom kiezen voor Nefit?

KWALITEIT Topgarantie en topservice Onovertroffen garantie en het beste servicenetwerk van Nederland, waarop u 365 dagen per jaar een beroep kunt doen.

 

ERVARING De meeste ervaring De uitvinder van de HR-ketel en al 30 jaar toonaangevend. Niet voor niets kozen al ruim drie miljoen huishoudens voor een Nefit HR-ketel.

 

BETROUWBAAR Absolute zekerheid Jarenlang betrouwbaar comfort: geen omkijken naar en door de jaren heen het meest voordelig in gebruik.

 

COMFORTABEL Betrouwbaar comfort Bewezen technologie, geperfectioneerd voor modern comfort. Gebruiksvriendelijk, stil en zeker. Voor gelijkmatige warmte en snel warm water.

 

INTELLIGENT Slim geregeld De ongeëvenaarde Nefit regeltechniek zorgt voor de meest efficiënte aansturing. Innovatieve maatoplossingen garanderen duurzaamheid en comfortbeleving in elke situatie.

 

ZUINIG Aantoonbaar besparend Hoogwaardige producten voor aantoonbare besparing. Zuinig in verbruik, royaal in prestaties. Onderhoudsarm en met een lange levensduur. Dus uiteindelijk voordeliger.

 

PLANNING & KOSTEN

sample

Inventarisatie van de werkzaamheden, daarna kostenraming incl. planning!

Like us @Facebook

Realisatie werk

sampleUitvoeren werkzaamheden punt 1 benoemd. Meerwerk alleen na goedkeuring opdrachtgever!

Oplevering & controle

sampleNa realisatie werkzaamheden zal deze worden opgeleverd / gecontroleerd in overleg met opdrachtgever.

Onze diensten

Neem contact op

Het Huneveld 26
7496 DE HENGEVELDE
Fax: +31 (0)547 334515

Mobiel: +31 (0)6 30752243

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.