Focus op

Over ons

Na jarenlang ervaring te hebben opgedaan bij diverse werkgevers in de regio is in 2006 Karnebeek Sfeerverwarming en Installatietechniek opgericht.

>> Lees meer

 

evisunito

Kachels en Haarden

U wilt de meeste keus? Het beste kunnen vergelijken? De kachel of haard van uw gading al brandend kunnen zien vóór de aanschaf?

Neem dan contact met ons op. Wij werken samen met de grootste showroom van Nederland. Kachels, haarden en natuurstenen schouwen van talloze merken staan hier in- en opgebouwd. 1200mgroot maakt deze toonzaal alle andere in Nederland overbodig. Deze showroom bevindt zich in Lunteren, Gelderland en is van onze partner HAVE Verwarming.

 

Hoe werkt het?

U krijgt van ons een showroomkaart, waarmee u toegang heeft tot de showroom en waarmee HAVE weet dat wij de dealer zijn. Bij uw bezoek aan de toonzaal van HAVE Verwarming wordt u dan met raad en daad terzijde gestaan door 1 van de produktspecialisten aldaar.

Heeft u ergens interesse in, dan komen wij vervolgens bij u langs om het technische aspect te bekijken en door te nemen. Hierna maken wij een overzichtelijke en transparante offerte waar alles in meegenomen wordt, zodat u naderhand niet voor verrassingen komt te staan. Helder en duidelijk, zoals het hoort!!

Klik HIER voor de link naar de website van HAVE Verwarming, waar u ook met Google Streetview alvast een virtuele rondleiding kunt volgen door deze unieke showroom!

Tip: Trek wel voldoende tijd uit voor uw bezoek, want eenmaal binnen bent u zo nog niet weer weg!


 

PLANNING & KOSTEN

sample

Inventarisatie van de werkzaamheden, daarna kostenraming incl. planning!

Like us @Facebook

Realisatie werk

sampleUitvoeren werkzaamheden punt 1 benoemd. Meerwerk alleen na goedkeuring opdrachtgever!

Oplevering & controle

sampleNa realisatie werkzaamheden zal deze worden opgeleverd / gecontroleerd in overleg met opdrachtgever.

Onze diensten

Neem contact op

Het Huneveld 26
7496 DE HENGEVELDE
Fax: +31 (0)547 334515

Mobiel: +31 (0)6 30752243

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.